Hva er sommer/nattkjøling?

Aggregatet øker til viftenivå ”Max» eller satt «Boost» nivå når de angitte parameterne er nådd som vanligvis vil være om kvelden/natten.

Hvordan bruker jeg HERU IQ Appen?

Sjekk at aggregatet er tilkoblet internett. Aggregatet må kobles direkte med Ethernet CAT 5/CAT 6-kabelen til den eksisterende Ethernet-porten på aggregatet (aggregatet har ikke innebygd WIFI). Last ned HERU IQ-appen fra: Apple App Store: https://apps.apple.com/se/app/heru-iq/id1496351345 Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=se.ostberg.heruiq&hl=sv&gl=USinstruktionerna Følg deretter instruksjonene i Appen.

Go to Top